Partnere

Hvordan du indsender et link

Alle kan indsende et link her på siden. Gå venligst til denne side Registrerings siden og følg anvisningerne.

Privat politik

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK

1. Introduktion

1.1 Stuff4you (”stuff4you”) behandler personoplysninger om dig, og derfor får du nedenstående oplysninger (Privacy Notice).

2. Dataansvarlig

2.1 Stuff4you,  CVR-nr. 21623679, er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

3. Kategorier af personoplysninger

3.1 Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

(a) navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse

(b) IP-adresser.

(c) personoplysninger som du selv giver os, eksempelvis i forbindelse med supporthenvendelser og kundeservice

(d) økonomi- og betalingsoplysninger

(e) vi monitorerer adfærdsmønstre på sitet, for at kunne levere en bedre service og et optimeret website

3. Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

3.1 Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

(a) at levere produkter og tjenesteydelser, som du har bestilt;

(b) at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have;

(c) for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;

(d) hvis du har samtykket til at modtage direkte markedsføring, for at gennemføre den direkte markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke

(e) for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, tilsvarende produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os, eller som du har rettet forespørgsel om;

(f) for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenesteydelser. 

(g)  for at forbedre sikkerheden og forhindre bedrageri og misbrug;

(h)  for at opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven og andre retlige forpligtelser som computermusen.dk måtte have.

3.2. Vores grundlag for behandling er følgende:

(a) Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1. a-c.

(b) Behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 d-g. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

(c) Behandlingen er nødvendig for, at computermusen.dk kan forfølge sine legetime interesser, navnlig for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden samt forhindre bedrageri og misbrug i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 h.

3.3. Vi opbevarer dine personoplysninger på følgende grundlag:

(a) Hvor behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, opbevarer vi dine personoplysninger indtil kontraktforholdet er afsluttet.

(b) Hvor behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer stuff4you.dk dine personoplysninger indtil du trækker dit samtykke tilbage.

(c) Hvor behandlingen er nødvendig for, at stuff4you.dk kan forfølge sine legitime interesser, opbevarer stuff4you.dk dine personoplysninger, så længe vi har et sagligt formål med opbevaringen og ikke i længere tid end 2 år fra du har ønsket af afmelde dig.

(d) Hvor behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler stuff4you.dk, opbevarer vi dine personoplysninger i henhold til navnlig bogføringsloven, hvilket er 5 år fra købstidspunktet.

4. Dine rettigheder

4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor.

4.2 Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

4.3 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

4.4 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vi bruger til at foretage direkte markedsføring.

5. Overførsel af personoplysninger

5.1 Overførsel af dine personoplysninger til datterselskaber samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

5.2 Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

5.3 Vi overfører dine personoplysninger til databehandlere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandler med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

5.5 Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig, bliver ikke overført til andre lande. 

6. Kontaktoplysninger

6.1 Såfremt du har spørgsmål eller bemærkninger, kan du rette henvendelse til os på: https://www.computermusen.dk/kontakt eller telefon 26 79 61 31

 

COOKIEPOLITIK

Baggrund og formål

stuff4you.dk benytter cookies på vores websites for at forbedre funktionaliteten og forbedre brugeroplevelsen. Ved besøg på vores website indsamles der således oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold, sikre at du får vist den mest relevante information, samt at events og arrangementer passer bedst muligt til dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig via vores cookies, kan du deaktivere disse, hvilket bliver beskrevet nedenfor.

Nærværende cookiepolitik finder anvendelse, når vi benytter cookies til at indhente data (fx personoplysninger) fra en enhed (fx computer, tablet eller mobiltelefon), der tilgår eller benytter vores services.  

For at sikre overholdelse af relevant lovgivning og ændringer i vores faktiske forhold, opdateres nærværende cookiepolitk løbende og minimum en gang om året.

 

Ejer og kontaktinformation

Dette website er leveret af:
Computermusen

CVR-nr. 21623679
Tranehusene 18
2620 Albertslund

Telefonnummer: 26796131

E-mail: mail@computermusen.dk

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed, når du er på internettet, herunder på vores websites. Overordnet bruges vores cookies til at personalisere vores websites, udarbejde statistik om brugernes adfærd, målrette markedsføring, udvikle mere brugervenlige tjenester, etc. Nogle cookies – såkaldte ”session cookies” – gemmes alene på din enhed sålænge din browser er åben (fx Internet Explorer, Google Chrome, Morzilla Firefox, Safari, etc.). Andre cookies – såkaldte ”persistent cookies” – gemmes i længere perioder på din enhed. Når du vender tilbage til vores websites vil den pågældende cookie automatisk blive fornyet, hvis du har accepteret betingelserne.

For flere oplysninger, se venligst følgende link: http://www.aboutcookies.org. Der henvises i øvrigt til oversigt over de enkelte cookies nedenfor.

Hvilke oplysninger behandler vi?

Ved besøg på vores websites indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: [Tekniske oplysninger om din computer, tablet og/eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt dine interesser ved de sider du har besøgt]. [I forbindelse med oprettelse af login eller ved køb, og hvis du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne behandler vi derudover: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Som led i vores behandling af dine oplysninger ved brug af vores websites, har vi opsat nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

For yderligere information om vores behandling af dine personoplysninger henvises du til vores privatlivspolitik ovenfor.

Tredjeparts cookies

I visse tilfælde benytter vi ligeledes cookies, der stammer fra tredjeparter. Sådanne tredjeparts cookies er som udgangpunkt cookies, der udfører almindelige funktioner, analyser, indlagte kommentarfelter, etc. Vi bruger disse cookies til at kunne forbedre din oplevelse på på sitet med og intet andet.

Deaktivering af cookies

Proceduren for sletning eller deaktivering af cookies er forskelling afhængig af hvilken enhed og browser du benytter.  Du kan nemt ændre på indstillingerne i din browser og i den forbindelse aktivere eller deaktivere cookies. Se eventuelt venligst ”Hjælp-funktionen” i din browser ved behov.

Hvis man benytter en PC, kan man slette cookies ved at benytte genvejen CTRL+SHIFT+Delete. Desuden kan nedenstående links benyttes, til vejledning om sletning af cookies i den relevante internet browser:

Ligeså kan du på computermusen.dk selv aktivere brugen af cookies, og ligeså tilbagekalde brugen af cookies, så længe du er på computermusen.dk. En ekstra service til dig, så det er let for dig.

Lovgivning

Alle danske websites er forpligtet til at informere brugeren,  såfremt brugen af websites medfører, at der placeres cookies på brugerens enhed. Lovgiving og vejledning kan findes her:

Vangskov Biler A/S, er et autoværksted og bilforhandler befindende i Ballerup og Glostrup. Du kan i vores...
17. juni 2021
10
Det hjælper dig med at vælge, hvilket billån der passer til dig! Et websted til sammenligning af lån i Danmark....
17. juni 2021
9
På Sengetid.dk, finder du lækre kvalitetsenge, til yderst fordelagtige priser. Sengetids Nordland serie, er et...
16. juni 2021
9
Hos CPH Plastikkirurgi i København, er din fortrækkende klinik når det handler om kosmetisk og plastikkirurgi. Hos...
15. juni 2021
15
Akasel grundlagt tilbage i 2004 og er nu til stede i mere end 30 lande verden over, og er et netværk af højt...
8. juni 2021
35
Andersen & Martini er Danmarks største Opel forhandler og KIA forhandler med tilhørende autoriseret værksted, og...
28. maj 2021
28
Movit er Danmarks første fuldt digitaliserede flytteservice platform. Vi har gjort flytning enkel, sikker og...
27. maj 2021
51
  Velkommen til psykoterapi hos MindBodyBalance Jeg er en erfaren psykoterapeut der interesserer mig for at...
19. maj 2021
38
Er du et oplevelsesmenneske, som bare skal ud at se og opleve noget nyt, når der er mulighed for det? Er du træt af...
19. maj 2021
52
Midtjysk Fysioterapi i Herning tilbyder en lang række behandlinger til både virksomheder og private. Vi er en af...
12. maj 2021
50
Mit navn er Mathias Nagbøl. Jeg er uddannet og autoriseret psykolog Århus. Jeg har i dag haft mere end 1000...
12. maj 2021
63
Hos Mal & Spar får du alt i maling. Vi hjælper dig med at finde det rette maling til indendørs eller udendørs....
4. maj 2021
69
Har du fundet drømmebilen men mangler finansieringsmuligheder? Prøv at ansøge om et billån hos Lendo, hvor du kan...
3. maj 2021
61
Hos Retshjælperen begrænser vi os ikke til en bestemt gruppe mennesker i samfundet. Vi mener, at alle og enhver...
3. maj 2021
55
Omend du er sportsudøver eller dyrker en form for motion på amatør niveau, så kender du helt sikkert til ømme...
2. maj 2021
86
Hos Psykologoverblik.dk finder du en oversigtsside over de psykologer, som kan hjælpe dig i Danmark. Det kan være...
30. april 2021
83
Ansøger du eller overvejer du at ansøge om et lån? Måske er det til en bil, et hus eller noget andet, der er vigtigt...
29. april 2021
64
The ability to compare multiple supermarket locations makes it easy to save time and effort. Here on the...
28. april 2021
79
Hos Incado sælger vi alt hvad hjertet begærer indenfor vægkunst. Vi er især kendt for vores Nordic Line rammer, som...
27. april 2021
91
Undefined Market er en online reseller af bl.a. limited sneakers fra mærker som Nike, Adidas, New balance og...
27. april 2021
103
De Nyeste Ringetoner, MP3 TrueTones, Farvebilleder, Animationer, Nokia Temaer, Mobil Spil, Billedbeskeder.rnrnDu kan...
6. januar 2008
6480
Mette Vester er en erfaren kunstmaler, der har malet siden 1998. I hendes malerier finder du kraftfulde og livsglade...
6. november 2018
5137
Hemnet er en portal hvor du kan finde masser af svenske lejligheder, huse og sommerhuse. Flyt til Sverige, du har...
8. oktober 2007
4340
Billigvvs.dk er Danmarks største og ældste webshop med vvs produkter og el artikler. I shoppen kan man købe alt hvad...
9. marts 2018
3552
http://www.bilka.dk
14. oktober 2007
3499
Sandberg Designs forhandler konfirmationskjoler i Århus og København, igennem deres kjolebutikker og på deres...
6. december 2017
3439
Frk. Hansens idé forhandler bl.a. nogle af disse lækre produkter, men du er selvfølgelig også velkommen til at gå på...
Fremhævet 14. juli 2008
3383
Gastriball er en optimal vægttabsløsning for folk med et BMI højere end 27, og da der ikke er tale om en operation,...
22. november 2016
3119
Nettofitness.dk har Danmarks billigste fitness udstyr med prisgaranti til dig! Vi sælger fitness udstyr til både...
Sponsoreret 6. juli 2016
3104
FotoIQ er et momsregistreret firma, som sælger til private og virksomheder over Internettet. Da vi ikke har nogle...
Sponsoreret 15. september 2016
3036
Vi er alle sammen kunstnere. Så opload dine billeder, legofigurer, malerier, perleplader, tegninger eller noget helt...
Sponsoreret 7. juni 2016
3035
Clever Skincare er en kosmetolog i Hørsholm, der udfører skønhedsbehandlinger til både krop og ansigt. Til ansigtet...
12. juli 2016
2924
Vi ønsker dig velkommen i vores lyse og dejlige lokaler hvor du kan se de seneste nye produkter indenfor telefoni og...
Sponsoreret 18. september 2016
2903
Computertjek hjælper dig som privat eller firma med at få styr på dit hardware og dit website. På den nemme måde.
Sponsoreret 31. maj 2015
2831
Retro-shop.dk har et bredt sortiment af varer lige fra tøj til køkkengrej. Som navnet fremgår har vil lagt vægt på...
15. oktober 2007
2729
Købersmægler.dk er en virksomhed der beskæftiger sig med ejendomsmægler-faget, i særdeleshed med fokus på køberen....
18. februar 2015
2690
Find detaljeret prissammenligning på mobiltelefoner, bredbånd og find en billig mobil straks. TelePrisTjek har de...
20. oktober 2009
2668
http://www.foetex.dk
14. oktober 2007
2622
Hos Taylorfinance arbejder vi på at skabe de bedste vilkår for låntagere i Danmark, så de med sikkerhed kan træffe...
25. november 2016
2615
http://www.superbest.dk/
13. oktober 2007
2507

Partnere


Nyhedsbrev

Partnere