Partnere

Hvordan du indsender et link

Alle kan indsende et link her på siden. Gå venligst til denne side Registrerings siden og følg anvisningerne.

Privat politik

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK

1. Introduktion

1.1 Stuff4you (”stuff4you”) behandler personoplysninger om dig, og derfor får du nedenstående oplysninger (Privacy Notice).

2. Dataansvarlig

2.1 Stuff4you,  CVR-nr. 21623679, er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

3. Kategorier af personoplysninger

3.1 Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

(a) navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse

(b) IP-adresser.

(c) personoplysninger som du selv giver os, eksempelvis i forbindelse med supporthenvendelser og kundeservice

(d) økonomi- og betalingsoplysninger

(e) vi monitorerer adfærdsmønstre på sitet, for at kunne levere en bedre service og et optimeret website

3. Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

3.1 Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

(a) at levere produkter og tjenesteydelser, som du har bestilt;

(b) at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have;

(c) for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;

(d) hvis du har samtykket til at modtage direkte markedsføring, for at gennemføre den direkte markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke

(e) for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, tilsvarende produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os, eller som du har rettet forespørgsel om;

(f) for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenesteydelser. 

(g)  for at forbedre sikkerheden og forhindre bedrageri og misbrug;

(h)  for at opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven og andre retlige forpligtelser som computermusen.dk måtte have.

3.2. Vores grundlag for behandling er følgende:

(a) Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1. a-c.

(b) Behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 d-g. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

(c) Behandlingen er nødvendig for, at computermusen.dk kan forfølge sine legetime interesser, navnlig for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden samt forhindre bedrageri og misbrug i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 h.

3.3. Vi opbevarer dine personoplysninger på følgende grundlag:

(a) Hvor behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, opbevarer vi dine personoplysninger indtil kontraktforholdet er afsluttet.

(b) Hvor behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer stuff4you.dk dine personoplysninger indtil du trækker dit samtykke tilbage.

(c) Hvor behandlingen er nødvendig for, at stuff4you.dk kan forfølge sine legitime interesser, opbevarer stuff4you.dk dine personoplysninger, så længe vi har et sagligt formål med opbevaringen og ikke i længere tid end 2 år fra du har ønsket af afmelde dig.

(d) Hvor behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler stuff4you.dk, opbevarer vi dine personoplysninger i henhold til navnlig bogføringsloven, hvilket er 5 år fra købstidspunktet.

4. Dine rettigheder

4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor.

4.2 Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

4.3 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

4.4 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vi bruger til at foretage direkte markedsføring.

5. Overførsel af personoplysninger

5.1 Overførsel af dine personoplysninger til datterselskaber samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

5.2 Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

5.3 Vi overfører dine personoplysninger til databehandlere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandler med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

5.5 Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig, bliver ikke overført til andre lande. 

6. Kontaktoplysninger

6.1 Såfremt du har spørgsmål eller bemærkninger, kan du rette henvendelse til os på: https://www.computermusen.dk/kontakt eller telefon 26 79 61 31

 

COOKIEPOLITIK

Baggrund og formål

stuff4you.dk benytter cookies på vores websites for at forbedre funktionaliteten og forbedre brugeroplevelsen. Ved besøg på vores website indsamles der således oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold, sikre at du får vist den mest relevante information, samt at events og arrangementer passer bedst muligt til dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig via vores cookies, kan du deaktivere disse, hvilket bliver beskrevet nedenfor.

Nærværende cookiepolitik finder anvendelse, når vi benytter cookies til at indhente data (fx personoplysninger) fra en enhed (fx computer, tablet eller mobiltelefon), der tilgår eller benytter vores services.  

For at sikre overholdelse af relevant lovgivning og ændringer i vores faktiske forhold, opdateres nærværende cookiepolitk løbende og minimum en gang om året.

 

Ejer og kontaktinformation

Dette website er leveret af:
Computermusen

CVR-nr. 21623679
Tranehusene 18
2620 Albertslund

Telefonnummer: 26796131

E-mail: mail@computermusen.dk

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed, når du er på internettet, herunder på vores websites. Overordnet bruges vores cookies til at personalisere vores websites, udarbejde statistik om brugernes adfærd, målrette markedsføring, udvikle mere brugervenlige tjenester, etc. Nogle cookies – såkaldte ”session cookies” – gemmes alene på din enhed sålænge din browser er åben (fx Internet Explorer, Google Chrome, Morzilla Firefox, Safari, etc.). Andre cookies – såkaldte ”persistent cookies” – gemmes i længere perioder på din enhed. Når du vender tilbage til vores websites vil den pågældende cookie automatisk blive fornyet, hvis du har accepteret betingelserne.

For flere oplysninger, se venligst følgende link: http://www.aboutcookies.org. Der henvises i øvrigt til oversigt over de enkelte cookies nedenfor.

Hvilke oplysninger behandler vi?

Ved besøg på vores websites indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: [Tekniske oplysninger om din computer, tablet og/eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt dine interesser ved de sider du har besøgt]. [I forbindelse med oprettelse af login eller ved køb, og hvis du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne behandler vi derudover: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Som led i vores behandling af dine oplysninger ved brug af vores websites, har vi opsat nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

For yderligere information om vores behandling af dine personoplysninger henvises du til vores privatlivspolitik ovenfor.

Tredjeparts cookies

I visse tilfælde benytter vi ligeledes cookies, der stammer fra tredjeparter. Sådanne tredjeparts cookies er som udgangpunkt cookies, der udfører almindelige funktioner, analyser, indlagte kommentarfelter, etc. Vi bruger disse cookies til at kunne forbedre din oplevelse på på sitet med og intet andet.

Deaktivering af cookies

Proceduren for sletning eller deaktivering af cookies er forskelling afhængig af hvilken enhed og browser du benytter.  Du kan nemt ændre på indstillingerne i din browser og i den forbindelse aktivere eller deaktivere cookies. Se eventuelt venligst ”Hjælp-funktionen” i din browser ved behov.

Hvis man benytter en PC, kan man slette cookies ved at benytte genvejen CTRL+SHIFT+Delete. Desuden kan nedenstående links benyttes, til vejledning om sletning af cookies i den relevante internet browser:

Ligeså kan du på computermusen.dk selv aktivere brugen af cookies, og ligeså tilbagekalde brugen af cookies, så længe du er på computermusen.dk. En ekstra service til dig, så det er let for dig.

Lovgivning

Alle danske websites er forpligtet til at informere brugeren,  såfremt brugen af websites medfører, at der placeres cookies på brugerens enhed. Lovgiving og vejledning kan findes her:

Funnydane.com sælger sjove og anvendelige produkter i god kvalitet – designet og fremstillet i Danmark
15. januar 2021
18
  Når du skal finde online terapi, så behøver du ikke at lede i lang tid. Hos Emotion Center, som både holder...
7. januar 2021
15
Vejret er for alvor blevet koldt i Danmark - og der går næppe længe før, at vi snart tager vejsaltet i brug. Salt,...
4. januar 2021
32
Bindia is a Take-Away chain of Indian food in Frederiksberg , Copenhagen. Amer Sulman is the founder &...
23. december 2020
31
Bindia is a take-away chain of Indian food in Østerbro , Copenhagen. Amer Sulman is the founder & head chef...
23. december 2020
27
Står du overfor et projekt, som kræver professionel maler hjælp, men du ved ikke hvad du skal være opmærksom på? Så...
21. december 2020
27
Denne 5 trins guide hjælper dig til at vælge den rette sofa. I den moderne indretning skal møbler ikke blot være...
21. december 2020
27
I vores online butik finder du et stort udvalg af kvalitets undertøj, undertrøje og sokker til mænd og kvinder....
20. december 2020
27
Lendo er en sammenligningstjeneste for lån. Hvis du er på udkig efter et billigt lån, kan du med fordel sammenligne...
15. december 2020
57
Hos Strip Danmark kan man bestille og booke strippere til sin næste begivenhed. Strip Danmark har valgt at sætte...
15. december 2020
73
Hos Facaderens København tilbyder vi professionel rensning af facader for private og erhverv i Nordsjælland og...
14. december 2020
61
Hos Støvsugning af Tagrender tilbyder vi professionel rensning og støvsugning af tagrender, dræn, nedløb og...
14. december 2020
53
Skal du til at flytte? Så kan vi hos Aalborg Flyttefirma hjælpe med det hele.. Vi har flere års professionel...
1. december 2020
58
Denne Micro Focus ArcSight-træning er designet til at hjælpe dig med at blive ekspert i at arbejde med ArcSight...
1. december 2020
65
Smart Home Guiden, er til dig, der ønsker at skabe dit eget Smmart Home. Vi har samlet en masse smarte prdokter og...
28. november 2020
51
Spar tid og penge med et komplet betalingssystem og POS løsning fra Shopbox → 100% tilfredshedsgaranti med vores...
26. november 2020
51
Find din lejebolig i Odense  Mangler du et nyt sted at bo? Og skal det gerne være i Odense eller på Fyn? Så tag...
26. november 2020
60
Lukrative black november tilbud fra Vitu. Få mellem 25-75% rabat hele november!
25. november 2020
53
Glasvaeg.dk er blandt Danmarks førende leverandører indenfor New Yorker vægge, trappeløsninger og lignende...
25. november 2020
51
Søger du en professionel IT konsulent? Så tag kontakt til Gravgaard & Co som har flere års erfaring med,at...
24. november 2020
87
De Nyeste Ringetoner, MP3 TrueTones, Farvebilleder, Animationer, Nokia Temaer, Mobil Spil, Billedbeskeder.rnrnDu kan...
6. januar 2008
6124
Mette Vester er en erfaren kunstmaler, der har malet siden 1998. I hendes malerier finder du kraftfulde og livsglade...
6. november 2018
4596
Hemnet er en portal hvor du kan finde masser af svenske lejligheder, huse og sommerhuse. Flyt til Sverige, du har...
8. oktober 2007
3996
http://www.bilka.dk
14. oktober 2007
3176
Billigvvs.dk er Danmarks største og ældste webshop med vvs produkter og el artikler. I shoppen kan man købe alt hvad...
9. marts 2018
3066
Sandberg Designs forhandler konfirmationskjoler i Århus og København, igennem deres kjolebutikker og på deres...
6. december 2017
3015
Frk. Hansens idé forhandler bl.a. nogle af disse lækre produkter, men du er selvfølgelig også velkommen til at gå på...
Fremhævet 14. juli 2008
2989
Gastriball er en optimal vægttabsløsning for folk med et BMI højere end 27, og da der ikke er tale om en operation,...
22. november 2016
2725
Nettofitness.dk har Danmarks billigste fitness udstyr med prisgaranti til dig! Vi sælger fitness udstyr til både...
Sponsoreret 6. juli 2016
2722
Vi er alle sammen kunstnere. Så opload dine billeder, legofigurer, malerier, perleplader, tegninger eller noget helt...
Sponsoreret 7. juni 2016
2707
FotoIQ er et momsregistreret firma, som sælger til private og virksomheder over Internettet. Da vi ikke har nogle...
Sponsoreret 15. september 2016
2694
Clever Skincare er en kosmetolog i Hørsholm, der udfører skønhedsbehandlinger til både krop og ansigt. Til ansigtet...
12. juli 2016
2533
Vi ønsker dig velkommen i vores lyse og dejlige lokaler hvor du kan se de seneste nye produkter indenfor telefoni og...
Sponsoreret 18. september 2016
2526
Computertjek hjælper dig som privat eller firma med at få styr på dit hardware og dit website. På den nemme måde.
Sponsoreret 31. maj 2015
2512
Retro-shop.dk har et bredt sortiment af varer lige fra tøj til køkkengrej. Som navnet fremgår har vil lagt vægt på...
15. oktober 2007
2422
Find detaljeret prissammenligning på mobiltelefoner, bredbånd og find en billig mobil straks. TelePrisTjek har de...
20. oktober 2009
2363
http://www.foetex.dk
14. oktober 2007
2337
Købersmægler.dk er en virksomhed der beskæftiger sig med ejendomsmægler-faget, i særdeleshed med fokus på køberen....
18. februar 2015
2281
Hos Taylorfinance arbejder vi på at skabe de bedste vilkår for låntagere i Danmark, så de med sikkerhed kan træffe...
25. november 2016
2256
http://www.superbest.dk/
13. oktober 2007
2199

Partnere


Nyhedsbrev

Partnere