Partnere

Hvordan du indsender et link

Alle kan indsende et link her på siden. Gå venligst til denne side Registrerings siden og følg anvisningerne.

Privat politik

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK

1. Introduktion

1.1 Stuff4you (”stuff4you”) behandler personoplysninger om dig, og derfor får du nedenstående oplysninger (Privacy Notice).

2. Dataansvarlig

2.1 Stuff4you,  CVR-nr. 21623679, er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

3. Kategorier af personoplysninger

3.1 Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

(a) navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse

(b) IP-adresser.

(c) personoplysninger som du selv giver os, eksempelvis i forbindelse med supporthenvendelser og kundeservice

(d) økonomi- og betalingsoplysninger

(e) vi monitorerer adfærdsmønstre på sitet, for at kunne levere en bedre service og et optimeret website

3. Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

3.1 Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

(a) at levere produkter og tjenesteydelser, som du har bestilt;

(b) at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have;

(c) for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;

(d) hvis du har samtykket til at modtage direkte markedsføring, for at gennemføre den direkte markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke

(e) for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, tilsvarende produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os, eller som du har rettet forespørgsel om;

(f) for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenesteydelser. 

(g)  for at forbedre sikkerheden og forhindre bedrageri og misbrug;

(h)  for at opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven og andre retlige forpligtelser som computermusen.dk måtte have.

3.2. Vores grundlag for behandling er følgende:

(a) Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1. a-c.

(b) Behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 d-g. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

(c) Behandlingen er nødvendig for, at computermusen.dk kan forfølge sine legetime interesser, navnlig for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden samt forhindre bedrageri og misbrug i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 h.

3.3. Vi opbevarer dine personoplysninger på følgende grundlag:

(a) Hvor behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, opbevarer vi dine personoplysninger indtil kontraktforholdet er afsluttet.

(b) Hvor behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer stuff4you.dk dine personoplysninger indtil du trækker dit samtykke tilbage.

(c) Hvor behandlingen er nødvendig for, at stuff4you.dk kan forfølge sine legitime interesser, opbevarer stuff4you.dk dine personoplysninger, så længe vi har et sagligt formål med opbevaringen og ikke i længere tid end 2 år fra du har ønsket af afmelde dig.

(d) Hvor behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler stuff4you.dk, opbevarer vi dine personoplysninger i henhold til navnlig bogføringsloven, hvilket er 5 år fra købstidspunktet.

4. Dine rettigheder

4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor.

4.2 Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

4.3 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

4.4 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vi bruger til at foretage direkte markedsføring.

5. Overførsel af personoplysninger

5.1 Overførsel af dine personoplysninger til datterselskaber samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

5.2 Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

5.3 Vi overfører dine personoplysninger til databehandlere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandler med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

5.5 Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig, bliver ikke overført til andre lande. 

6. Kontaktoplysninger

6.1 Såfremt du har spørgsmål eller bemærkninger, kan du rette henvendelse til os på: https://www.computermusen.dk/kontakt eller telefon 26 79 61 31

 

COOKIEPOLITIK

Baggrund og formål

stuff4you.dk benytter cookies på vores websites for at forbedre funktionaliteten og forbedre brugeroplevelsen. Ved besøg på vores website indsamles der således oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold, sikre at du får vist den mest relevante information, samt at events og arrangementer passer bedst muligt til dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig via vores cookies, kan du deaktivere disse, hvilket bliver beskrevet nedenfor.

Nærværende cookiepolitik finder anvendelse, når vi benytter cookies til at indhente data (fx personoplysninger) fra en enhed (fx computer, tablet eller mobiltelefon), der tilgår eller benytter vores services.  

For at sikre overholdelse af relevant lovgivning og ændringer i vores faktiske forhold, opdateres nærværende cookiepolitk løbende og minimum en gang om året.

 

Ejer og kontaktinformation

Dette website er leveret af:
Computermusen

CVR-nr. 21623679
Tranehusene 18
2620 Albertslund

Telefonnummer: 26796131

E-mail: mail@computermusen.dk

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed, når du er på internettet, herunder på vores websites. Overordnet bruges vores cookies til at personalisere vores websites, udarbejde statistik om brugernes adfærd, målrette markedsføring, udvikle mere brugervenlige tjenester, etc. Nogle cookies – såkaldte ”session cookies” – gemmes alene på din enhed sålænge din browser er åben (fx Internet Explorer, Google Chrome, Morzilla Firefox, Safari, etc.). Andre cookies – såkaldte ”persistent cookies” – gemmes i længere perioder på din enhed. Når du vender tilbage til vores websites vil den pågældende cookie automatisk blive fornyet, hvis du har accepteret betingelserne.

For flere oplysninger, se venligst følgende link: http://www.aboutcookies.org. Der henvises i øvrigt til oversigt over de enkelte cookies nedenfor.

Hvilke oplysninger behandler vi?

Ved besøg på vores websites indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: [Tekniske oplysninger om din computer, tablet og/eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt dine interesser ved de sider du har besøgt]. [I forbindelse med oprettelse af login eller ved køb, og hvis du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne behandler vi derudover: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Som led i vores behandling af dine oplysninger ved brug af vores websites, har vi opsat nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

For yderligere information om vores behandling af dine personoplysninger henvises du til vores privatlivspolitik ovenfor.

Tredjeparts cookies

I visse tilfælde benytter vi ligeledes cookies, der stammer fra tredjeparter. Sådanne tredjeparts cookies er som udgangpunkt cookies, der udfører almindelige funktioner, analyser, indlagte kommentarfelter, etc. Vi bruger disse cookies til at kunne forbedre din oplevelse på på sitet med og intet andet.

Deaktivering af cookies

Proceduren for sletning eller deaktivering af cookies er forskelling afhængig af hvilken enhed og browser du benytter.  Du kan nemt ændre på indstillingerne i din browser og i den forbindelse aktivere eller deaktivere cookies. Se eventuelt venligst ”Hjælp-funktionen” i din browser ved behov.

Hvis man benytter en PC, kan man slette cookies ved at benytte genvejen CTRL+SHIFT+Delete. Desuden kan nedenstående links benyttes, til vejledning om sletning af cookies i den relevante internet browser:

Ligeså kan du på computermusen.dk selv aktivere brugen af cookies, og ligeså tilbagekalde brugen af cookies, så længe du er på computermusen.dk. En ekstra service til dig, så det er let for dig.

Lovgivning

Alle danske websites er forpligtet til at informere brugeren,  såfremt brugen af websites medfører, at der placeres cookies på brugerens enhed. Lovgiving og vejledning kan findes her:

Sammenlign priser og medlemsfordele for de bedste og billigste a-kasser i Danmark lige nu. TjekAkasse.dk giver...
7. december 2018
13
BIlhandel.dk er en side for dig, som ønsker enten at sælge eller købe en brugt bil. Her kan du nemt og gratis...
6. december 2018
12
På udkig efter stilfulde designerbriller? Se vores store udvalg af designerbriller og solbriller i moderigtige...
5. december 2018
13
Hos NEMADVOKAT får du kompetent digital juridisk rådgivning.
30. november 2018
18
XP Digitals blog skriver om de seneste nyheder og trends indenfor branchen, der hedder print og dokumenthåndtering....
29. november 2018
21
Mobilabo.dk er en hjemmeside, hvor du kan sammenligne priser på forskellige mobilabonnementer. Du kan dermed nemt og...
29. november 2018
24
De Nyeste Ringetoner, MP3 TrueTones, Farvebilleder, Animationer, Nokia Temaer, Mobil Spil, Billedbeskeder.rnrnDu kan...
6. januar 2008
2914
Hemnet er en portal hvor du kan finde masser af svenske lejligheder, huse og sommerhuse. Flyt til Sverige, du har...
8. oktober 2007
1970
http://www.bilka.dk
14. oktober 2007
1587
Frk. Hansens idé forhandler bl.a. nogle af disse lækre produkter, men du er selvfølgelig også velkommen til at gå på...
Fremhævet 14. juli 2008
1169
Vi er alle sammen kunstnere. Så opload dine billeder, legofigurer, malerier, perleplader, tegninger eller noget helt...
Sponsoreret 7. juni 2016
1072
Computertjek hjælper dig som privat eller firma med at få styr på dit hardware og dit website. På den nemme måde.
Sponsoreret 31. maj 2015
1038
Køb kvalitets hårprodukter til discountpris. Frisørens mærker bare meget billigere! Køb hårprodukter for kun 50 kr....
13. februar 2010
468
http://shop.sundhedsborsen.dk
13. oktober 2007
505
Velkommen til en verden af spændende jagtudstyr fra Jagtland.dk. Vi fører et bredt udvalg af praktisk og billigt...
18. marts 2016
456
diner og dansemusik for de voksne, bryllup, firmafest, fødselsdag, byfest, oktoberfester, temafester,
12. november 2010
447
Velkommen – Carsten er ejer af klinikken og er uddannet hypnotisør. Han helbreder flere forskelligartede mentale...
23. april 2015
428
Forholdsvist mange personer vil i tidens løb bøvle med ondt i musklerne eller andre steder. Der kan være mange...
12. november 2014
410

Partnere

Nyhedsbrev

Partnere